Market Analytics: voorsprong door inzichtU wilt weten waar uw kansen liggen in de markt, zowel voor nu als voor in de toekomst. Onze dienstverlening met betrekking tot market analytics helpt u hierbij. Onze voorspelmodellen laten u zien hoe de levensloop van uw producten zich zal ontwikkelen, welke producten het meeste potentieel zullen hebben, en wat het effect van een campagne zal zijn. Zo weet u waar u uw focus moet leggen! 


Benieuwd wat er in het hoofd van uw klanten omgaat? Waarom koopt uw klant wel product X maar niet product Y? Wat vindt uw klant van de laatste versie van uw product?

 

Dergelijke vragen zijn essentieel om klantgedrag te begrijpen en om uw klanten effectief te kunnen targetten. Auraculum helpt u bij het voorspellen en verklaren van klantgedrag. Door middel van tekst analyse en sentiment analyse kunnen wij "in het hoofd kijken van uw klant". 

 

Onze analyses en voorspellingen geven u waardevolle inzichten zoals:

  • Welk gevoel zal mijn nieuwe product bij mijn klant oproepen?
  • Hoe communiceert mijn klant over mijn merk en product?
  • Met welke woorden zal mijn klant zich over mij en mijn nieuwe product uitlaten?

Nieuws  & Contact

Benieuwd naar de kracht van predictive analytics? bekijk de newsfeed hieronder om meer te weten te komen, en om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen!            OFNeem geheel vrijblijvend contact met ons op voor vragen en/of een (online) offerte!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.